Informatiebijeenkomst project The Grace

Informatiebijeenkomst project The Grace

Maandag 6 december van 19.00 uur tot 20.30 uur

Beste meneer, mevrouw,

Op 6 december organiseert de gemeente Den Haag een online informatiebijeenkomst over het bouwproject The Grace. Het project bestaat uit twee torens met ongeveer 1.400 woningen, commerciële ruimte en voorzieningen voor toekomstige en huidige inwoners van het Schipperskwartier en de omliggende wijken.

De gemeente gaat graag met u in gesprek over dit grote nieuwbouwproject. Daarom nodigen we u hierbij uit voor een online bijeenkomst. Door de huidige coronamaatregelen kunnen wij u helaas niet in het echt treffen. Dat is jammer, want dat is persoonlijker en praat makkelijker. Nu dat niet gaat, organiseren we een online presentatie, waarin u via een chatfunctie vragen kunt stellen. Het gebruik ervan leggen we u uit voordat we starten met de presentaties. U hoeft zich niet aan te melden voor de online bijeenkomst, maar u kunt simpelweg deelnemen door vlak voor aanvang op de link hieronder te klikken.

  • Datum:               maandag 6 december
  • Aanvang:           19.00 uur
  • Einde:                20.30 uur
  • Klik hier voor deelname aan de bijeenkomst

Update bouwplan, uitleg beeldkwaliteitsdocument en inrichting openbare ruimte
Tijdens deze bijeenkomst geven wij u informatie over de stand van zaken. Included geeft als ontwikkelaar van het bouwproject een toelichting op de laatste versie van het bouwplan. De gemeente Den Haag geeft uitleg over het concept beeldkwaliteitsdocument. In het concept staat omschreven aan welke beeldkwaliteitsaspecten het gebouw moet voldoen, zoals hoe het gebouw eruitziet en welke kleuren en materialen gebruikt kunnen gaan worden. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan het ontwerp van de openbare ruimte rondom het gebouw. Dit is een belangrijk en interessant onderwerp voor inwoners en gebruikers van het gebied, gezien er onder andere verkeerskundige wijzigingen doorgevoerd gaan worden. Ook vertellen we u welke stappen er de komende maanden nog worden gezet en hoe u mee kunt denken over een aantal thema’s in het plan. Uiteraard is er ruimte voor de bij u spelende zorgen en staan wij open voor vragen en suggesties.

We hopen u op maandag 6 december digitaal te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Lawrence Eghosa
Stadsdeeldirecteur Laak