kraampjes voor bewoners op The Hague Cultural Parade

De Haagse Culturele Parade is een gratis openluchtactiviteit, bedoeld voor jong en oud, man en vrouw, alle Hagenaars en bezoekers van onze mooie stad, kortom alle Nederlanders. Het is de bedoeling dat iedereen zich hier thuis voelt Als deelnemer aan de Parade is het de bedoeling dat je meeloopt in de traditionele kleding van je land van herkomst. Je mag ook muziekinstrumenten meenemen en onderweg muziek maken en de vlag van je land van herkomst of van je vereniging meenemen. Géén politieke uitingen of demonstratie-achtige zaken. Het gaat om verbinden en plezier hebben met elkaar, het vieren van onze diversiteit.

Naast kinderactiviteiten tussen 13.00 tot 18.00 uur op het festivalterrein in het Huijgenspark zijn er live optreden van rappers uit de wijk, optreden van La Fiesta, marktkramen en workshops in tenten. Iedereen is welkom en u bent van harte uitgenodigd!

Voor bewoners uit de wijk zijn (gratis!) kraampjes beschikbaar. Aanmelden kan via een mailtje aan Buurtstation. Er zijn tien kraampjes beschikbaar, op=op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *