Prikpunt voor bewoners Stationsbuurt en Rivierenbuurt

Op vrijdag 9, 16 en 23 juli richt de GGD een prikpunt in op de Doc (locatie Boomsluiterskade 299)
Van 12.00 tot 18.00 geven zij inwoners uit Stations-Rivierenbuurt informatie over de vaccinatie tegen Corona. Inwoners kunnen er ook een afspraak maken voor vaccinatie of direct gevaccineerd worden met het Jansen vaccin.
Bewoners van Stations-Rivierenbuurt hoeven hiervoor geen afspraak te maken, maar kunnen zo binnen lopen. Dit kan voor mensen een groot voordeel zijn ten opzicht van vaccinatie bij ADO.
Kennen jullie mensen uit de buurt die nog twijfelen en graag persoonlijk meer informatie ontvangen. Kennen jullie mensen uit de buurt waarvoor het ingewikkeld is naar de prikpost bij het ADO stadion te gaan. Of kennen jullie mensen uit de buurt die om een andere reden nog niet gevaccineerd zijn, maar dat wellicht wel willen. Verwijs ze dan op bovengenoemde data door naar het prikpunt bij De Doc.
Let op, het prikpunt is uitsluitend bedoeld voor de Stations-Rivierenbuurt. De GGD richt de komende tijd in verschillende wijken in Den Haag centrum dergelijke prikpunten in om mensen uit die wijk laagdrempelig te ondersteunen bij het krijgen van de vaccinatie.
Namens Huisartsenpraktijk De Doc