The Hague Cultural Parade & Festival

Stichting Africa Life (SAL) en de samenwerkingspartners hebben al zeven keer met succes De Haagse Culturele Parade & Festival/The Hague Cultural Parade & Festival georganiseerd. Het was een groot succes, educatief en een leerervaring voor het evenement in 2016. De 8ste editie houden wij op zaterdag 1 juli 2017 van 13.30 tot 20.00 uur. De parade in de straten van Den Haag (Centrum) en het festival weer voor de tweede keer in het Huijgenspark, Den Haag (Stationsbuurt).

De Haagse Culturele Parade is een gratis openluchtactiviteit, bedoeld voor jong en oud, man en vrouw, alle Hagenaars en bezoekers van onze mooie stad, kortom alle Nederlanders. Het is de bedoeling dat iedereen zich hier thuis voelt Als deelnemer aan de Parade is het de bedoeling dat je meeloopt in de traditionele kleding van je land van herkomst. Je mag ook muziekinstrumenten meenemen en onderweg muziek maken en de vlag van je land van herkomst of van je vereniging meenemen. Géén politieke uitingen of demonstratie-achtige zaken. Het gaat om verbinden en plezier hebben met elkaar, het vieren van onze diversiteit.

Naast kinderactiviteiten tussen 13.00 tot 18.00 uur op het festivalterrein in het Huijgenspark zijn er live optreden van rappers uit de wijk, optreden van La Fiesta, marktkramen en workshops in tenten. Iedereen is welkom en u bent van harte uitgenodigd!

Voor uitgebreid programma en meer informatie: www.thehagueculturalparade.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *